Udskriv indholdet
Sitemap
Inspiration fra branchen


Klik for søgning

Framelding af nyhedsbrevet
Tilmelding til nyhedsbrevet
Få nyheder med jævne mellemrum fra VVS DANMARK.
 

Find forhandler - ret/opret

 

Baggrund for forhandlersøgning

Vi fortsætter udviklingen og vores fokus på at synliggøre, hvorfor man altid bør vælge VVS-installatøren, når der skal laves boligforbedringer. Et budskab vi profilerer ved både køb og installation af produkt. Samtidig er tendensen den, at der sker en stadig større knytning mellem flere producenter og specifikke installatører i form af uddannelse, certificeringer o.lign.

Derfor har vi nu udviklet en forhandlersøgning, hvor du har mulighed for at synliggøre præcist hvilke mærker, du gerne vil stå som forhandler af, når dine kunder søger efter produktet og ikke blot ”manden”.
 
Visning af annoncerne foregår ligesom den normale søgning efter VVS-installatører med fremhævning af medlemmerne først på de valgte postnumre/byer. Nederst vises de firmaer, der udelukkende findes på deres eget postnummer.
 
Basisoprettelse på forhandlersøgningen er gratis og omfatter desuden optagelse på den almindelige søgning efter VVS-installatøren.
 

Bliv oprettet eller ret nuværende oplysninger

Ønsker du at blive oprettet eller blot få rettet dine eksisterende oplysninger på forhandlersøgningen, så udfyld venligst nedenstående formular eller skriv til info@vvsdanmark.dk. Herefter vil du modtage et unikt link, hvor du nemt kan vælge, hvilke produkter dit firma gerne vil stå som forhandler af.
 
Du kan også kontakte os på telefon 55 55 55 55 - det er naturligvis helt uforpligtende.
 
Bemærk: Optagelse på vvsdanmark.dk kræver en gyldig VVS-autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen.
 
Firmanavn*
Kontaktperson 
Adresse 
Postnummer 
By 
Telefon*
E-mail*
Hjemmeside