Udskriv indholdet
Sitemap
Inspiration fra branchen


Klik for søgning

Ønsker du som VVS installatør synlighed på vvsdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af VVSDANMARK

Framelding af nyhedsbrevet
Tilmelding til nyhedsbrevet
Få nyheder med jævne mellemrum fra VVS DANMARK.

 
Kondenserende oliekedler fra 12,9 til 53,7 kW
Opvarmning med olie er takket være den moderne kondenserende teknik en økonomisk og miljøbeskyttende varmeteknik. Med en kondenserende oliekedel yder du takket være dens effektivitet og enestående høje virkningsgrad på 98% et aktivt bidrag til klima- og miljøbeskyttelse ved konvertering fra olie til varme.

Vores kondenserende oliekedler har allerede fremtiden indbygget. Allerede nu er de forberedt på at skifte fra fossil olie til bioolie. Således opfylder vi over hele linjen de krav, som er formuleret mange gange, om ressourcebeskyttende varmeteknologier.
 
Vælg en af vores fremtidssikrede oliekedler herunder for yderligere information.
Kort om Viessmann
Viessmann har været i Danmark siden 1989, og vi er godt repræsenteret over hele landet via vores installatører og samarbejdspartnere.

Viessmann-gruppen er en af de mest betydningsfulde producenter af varmetekniske produkter, og blev grundlagt i år 1917. Vores lange historie, tradition og produktbredde borger for, at vi i de allerfleste tilfælde kan tilbyde varmeløsninger, som er både økonomiske og miljøvenlige. Vi kan tilpasse løsninger efter det individuelle behov.
Mangler dit VVS-firma på VVS Danmark? Bliv oprettet gratis – det tager blot 2 min.