Udskriv indholdet
Sitemap
Inspiration fra branchen


Klik for søgning

Ønsker du som VVS installatør synlighed på vvsdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af VVSDANMARK

Framelding af nyhedsbrevet
Tilmelding til nyhedsbrevet
Få nyheder med jævne mellemrum fra VVS DANMARK.
 
Nordic Energy Group - når lavt energiforbrug og smukt design betyder noget

Nu er solfangere en smuk del af taget

Mange har hidtil fravalgt solfangere da de ligger oven på taget og skæmmer husets samlede design.

Nordic Energy Group´s nye patenterede solfangersystem løser design problemet da solfangeren indgår som en naturlig del af tagets form. Nordic Energy Group har udviklet og patenteret den smukke DesignSolar Universal solfanger samt de fuldt tagintegrerede solfangere til de populære naturskifer og keramiske tagsten Komproment Koncept Roof og til Komproment Linea tegltagsten.

Klik her og find en solfanger til dit hus.
Klik her og download vores brochure.

God økonomi med solvarme
Med et Nordic Energy Group solfangeranlæg køber du et kvalitetsanlæg med meget lang levetid. Vælger du et brugsvands anlæg vil du kunne dække ca 70 % af dit varmtvands forbrug ind og vælger du et brugsvands og rumvarme anlæg vil du yderligere kunne dække ca 30 % af dit varmeforbrug. Hertil skal lægges værdien af at slukke for oliefyret / gasfyret / Stokerfyret etc i ca 6-7 måneder af året, hvor solfangerne klarer energiproduktionen fuldt ud. Tilbagebetalingstiden afhænger helt af dit nuværende energiforbrug samt opvarmningsform. Energibesparelsen overstiger i de fleste tilfælde omkostningerne til renter og afdrag, således at du faktisk har flere penge til dig selv efter investering i et solvarmeanlæg. Klik her for at lave din egen beregning. Endvidere vil din boligs gensalgsværdi ofte stige væsentligt mere end dit lån, da et lavenergihus har en højere værdi end et traditionelt hus.

Tilskud til solvarme
Står du overfor at skulle udskifte dit oliefyr kan du få 25 % af investeringen i et solfangeranlæg dækket via statens nye oliefyrsskrotningsordning.

Læs mere her om mulighederne.

Værdistigning på bygningen
Med de fremtidige stigninger i energipriserne og de større krav til reduktion af vores CO2 udslip vil de fleste købere af fast ejendom værdsætte et smukt og effektivt solfangeranlæg. Montering af et Nordic Energy Group tagintegreret solfangeranlæg vil derfor formentligt have en positiv indvirkning på en bygnings gensalgsværdi.

Lang levetid
Forskellen på kvalitetsanlæg og mindre gode anlæg kan i levetid være 10-20 år og dermed have meget stor betydning for den samlede driftsøkonomi. Et Nordic Energy Group tagintegreret solfangeranlæg er opbygget af kvalitetsmaterialer, hvor der erfaringsmæssigt er en meget lang levetid. Under normale driftsforhold kan forventes en levetid på 30 - 40 år. Der ligger 35 års erfaring bag absorber teknologien, der anvendes i Nordic Energy Group solfangeren, og til øvrige materialer er der ligeledes anvendt kvalitetsleverandører med stor erfaring. Solfangerne er udviklet i tæt samarbejde med bl.a. Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet DTU-Byg, PlanEnergi og Batec solvarme.

Hurtig montering
Et Nordic Energy Group solfangeranlæg er opbygget i moduler og monteres hurtigt ved et såkaldt plug & play system, hvorfor omkostningerne til monteringen i de fleste tilfælde vil være lavere end traditionelle solfangeranlæg.


Varmtvandsbeholdere – en vigtig del af et energieffektivt anlæg
Når du vælger et kvalitets solvarmeanlæg, skal du også sikre dig, at varmtvandsbeholderen kan udnytte den store mængde energi, solfangerne producerer. Det er derfor væsentligt, at varmtvandsbeholderen har en tilstrækkelig stor størrelse og er godt isoleret med så lille varmetab som muligt.

Vore varmtvandsbeholdere er blandt de absolut bedst ydende på markedet og er dimensioneret til at sikre dig den nødvendige kapacitet af varme og varmt vand. Er din varmtvandsbeholder ved at trænge til udskiftning vil der være stor fornuft i at fremtidssikre dit varmeanlæg og investere i en varmtvandsbeholder, der kan kombineres med et solfangeranlæg.

Læs mere om vore varmtvandsbeholdere her.

Find yderligere information på www.nordicenergygroup.com
 
Mangler dit VVS-firma på VVS Danmark? Bliv oprettet gratis – det tager blot 2 min.