Udskriv indholdet
Sitemap
Inspiration fra branchen


Klik for søgning

Ønsker du som VVS installatør synlighed på vvsdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af VVSDANMARK

Framelding af nyhedsbrevet
Tilmelding til nyhedsbrevet
Få nyheder med jævne mellemrum fra VVS DANMARK.
 

Nye leverandører/produkter indenfor VVS

 
Her på siden vil du som VVS-installatør altid kunne holde dig orienteret om nye leverandører og produkter indenfor VVS. Kendetegnende for de leverandører du finder på VVS Danmark er, at de er interesseret i at blive forhandlet igennem dig som installatør, så du ikke bare ender "som arme og ben"...
 

 
20. april 2011
 

EnergyWise/Evi Heat søger interesserede VVS'ere

 

 

 
Evi Heat er en solvarmepumpe, som bedst kan beskrives som en gennemtænkt kombination af et effektivt jordvarmeanlæg og et solvarmeanlæg i ét færdigt system. Solvarmepumpen kan desuden tilkobles en eksisterende løsning indenfor både jord- og solvarme, så det eksisterende anlæg udnyttes endnu bedre.
Evi Heat solvarmepumperne fremgår naturligvis af Energistyrelsens liste over energimærkede varmepumper.
 
EnergyWise har i dag et landsdækkende netværk af forhandlere som er Evi Heat Ekspert Centre, men søger flere VVS-installatører, der har interesse i at forhandle deres solvarmepumpe. Læs mere om fordelene og Evi Heats salgskanaler.
 
Ønsker du at vide mere?
Ønsker du at vide mere om EnergyWise og deres produkter? Du kan kontakte Gilbert Jensen ved EnergyWise kontaktes på telefon 2021 0099, mailen gij@energywise.dk eller via www.energywise.dk.
 

 
17. september 2010
 

Viessmann søger interesserede VVS'ere
 
 

Viessmann er kommet med nye produkter og søger interesserede forhandlere blandt VVS-installatørerne. Du finder deres produkter under følgende kategorier:

Ønsker du at vide mere? 

Ønsker du at vide mere om Viessmann og deres produkter? Du kan kontakte Viessmann på 4655 9510, mailen info-dk@viessmann.com eller www.viessmann.dk.
 

 
13. september 2010
 

AMTech Aqua Miljø søger interesserede VVS'ere
 
 

AMTech har udviklet et system, der er i stand til at sprænge kalk-krystallerne ved hjælp af en særlig teknik, baseret på ultralyd. Det betyder, at forbruget af rengøringsmidler, vaskepulver, shampoo og sæbe nedbringes med mindst 25%, og i nogle tilfælde endda op til mere end 40%. Kalkfjerner, afkalkningsmidler og skyllemiddel til tøj kan helt undværes, og samlet kan en familie spare omkring kr. 2.600,- årligt på denne konto. Læs mere om produkteren fra AMTech nedenfor.

Ønsker du at vide mere? 

Ønsker du at vide mere om AMTech Aqua Miljø og deres produkter? Du kan kontakte John Zindel på telefon 2156 4422, mailen jz@amtech.dk eller via www.amtech.dk.
 

 
14. juni 2010
 

Nordic Energy Group søger interesserede VVS'ere 

 

 
Nordic Energy Group er ny leverandør på markedet indenfor alternativ energi og ønsker at blive sat i forbindelse med VVS-installatøren. Nordic Energy Group leverer bl.a. tagintegrerede solfangere, der elegant og diskret nedfældes i tagfladen, effektive varmtvandsbeholdere, der optager begrænset plads samt et unikt combivarmeanlæg, der kombinerer jord- og solvarme og i øvrigt giver muligheden for at tilkoble ventilation og køling. Combivarmeanlægget udnytter solvarmen til at sikre en meget høj COP værdi på jordvarmepumpen, hvorfor kunden får et meget lavt energiforbrug. Læs mere om deres produkter i kategorierne nedenfor.

Ønsker du at vide mere? 

Ønsker du at vide mere om Nordic Energy Group og deres produkter? Du kan kontakte Flemming Lund på telefon 5077 0450, på mailen fl@nordicenergygroup.com eller via www.nordicenergygroup.com.