Udskriv indholdet
Sitemap
Inspiration fra branchen


Klik for søgning

Framelding af nyhedsbrevet
Tilmelding til nyhedsbrevet
Få nyheder med jævne mellemrum fra VVS DANMARK.
 

VVS-hjemmeside med inspiration fra førende leverandører

 

Vi har forstand på VVS

Group Online, der er landets største udbyder af hjemmesider til erhvervslivet og som står bag VVS Danmark, har de seneste år specialiseret sig i, at lave hjemmesider til hundredevis af VVS-installatører. Det betyder, at vi kan tilbyde dig som installatør en hjemmeside, der relevant i forhold til både dig og ikke mindst dine kunder.
 

Hjemmeside ud fra dine ønsker

Udover et unikt webdesign, så medfølger der et brugervenligst CMS-modul, så hjemmesiden let kan opdateres efterfølgende. Du har desuden en fast kontaktperson ved Group Online, hvor vi tilbyder alle vore kunder fri support, så du kan gøre det du er bedst til.
 

Firmaprofil og kontaktdata sælger ikke alene...

Som de eneste på markedet kan vi tilbyde at opdatere din hjemmeside automatisk året rundt med inspirerende materiale fra de førende leverandører indenfor VVS. Det sikrer, at hjemmesiden altid er opdateret med indhold om de nyeste produkter på indenfor VVS, så dine kunder finder inspiration hos dig og ikke i det lokale byggemarked… De enkelte kategorier der findes på din hjemmeside vælger du selv, ligesom de enkelte produkter udelukkende vises på hjemmesiden i gensidig respekt mellem leverandøren og dig som installatør. Se f.eks. denne VVS-installatørs hjemmeside med inspiration indenfor badeværelset.
 

Leveret & Monteret - intet salg uden varer på hylden

Som en en del af løsningen, så har du desuden mulighed for, at annoncere med pristilbud på produkt og arbejde til en samlet pakkepris - det vi kalder "Leveret & Monteret". Beskrivelse og billeder af produkterne leveres af relevante leverandører, så du alene skal fokusere på, hvilke produkter du ønsker på din hjemmeside. Prisen der fremgår af din hjemmeside fastsætter du selv, ligesom der kan tilføjes forbehold som kørselsafstand, at det gælder en standardinstallation og lign. Se et eksempel på Leveret & Monteret på denne VVS'ers hjemmeside.
 

Billig hjemmeside fra Danmarks førende udbyder

En hjemmeside med de nævnte muligheder tilbydes fra 399 kr. pr. måned og omfatter foruden webdesign, CMS og service også professionel hosting af mail og hjemmeside.
 

Læs omtale fra Tekniqs medlemsblad Electra

Du kan læse omtale af vore hjemmesider til VVS-installatørerne i to artikler, som Tekniqs medlemsblad Electra bragte i december 2008. Du finder dem her.
 

Kontakt os for en uforpligtende dialog 

Ønsker du at vide mere, så kontakt VVS Danmark ved at udfylde nedenstående formular eller mail til info@vvsdanmark.dk. Du er også velkommen til at ringe på telefon 55 55 55 55.
 
 
Firmanavn*
Kontaktperson 
Adresse 
Post nr. 
By 
Telefon*
E-mail*
Evt. hjemmeside