Udskriv indholdet
Sitemap
Inspiration fra branchen


Klik for søgning

Framelding af nyhedsbrevet
Tilmelding til nyhedsbrevet
Få nyheder med jævne mellemrum fra VVS DANMARK.
Du er her: OM OS

På vvsdanmark.dk finder du hjælpen!
Om VVS DANMARK


VVS DANMARK drives af Group Online og viser vej til mere end 2.200 autoriserede VVS-installatører i hele landet og sikrer, at forbrugerne nemt kan finde deres lokale VVS-installatør og få gode råd fra branchen.

VVS DANMARK lægger vægt på, at alle opgaver bliver udført professionelt. Derfor anbefaler vi, at du altid vælger en autoriseret installatør til at klare dine VVS-installationer, så alle tekniske foreskrifter overholdes.

På vvsdanmark.dk er det dig som forbruger, der er i centrum. Derfor har vi samlet relevante informationer fra branchen, garantiordninger og gode råd om sikkerhed på ét sted.
Herudover informerer VVS DANMARK om mange af de spændende produkter, der er på markedet fra førende leverandører i VVS branchen. Alle leverandører er foretrukket af den professionelle fagmand, som sikrer dig kvalitet for pengene.

Sørg altid for at købe dine VVS artikler hos din lokale installatør, så reklamationsretten på produktet og garantien på arbejdets udførelse er samlet et sted. Du slipper således for køen i byggemarkedet med et defekt blandingsbatteri uden en VA-godkendelse under armen!

Har du spørgsmål eller gode idéer til forbedring af VVS DANMARK, så send venligst en mail til os på info@vvsdanmark.dk
 
 
Mangler dit VVS-firma på VVS Danmark? Bliv oprettet gratis – det tager blot 2 min.