Udskriv indholdet
Sitemap
Inspiration fra branchen


Klik for søgning

Framelding af nyhedsbrevet
Tilmelding til nyhedsbrevet
Få nyheder med jævne mellemrum fra VVS DANMARK.
Du er her: OM OS » Annoncører


Annoncører

Det handler om at være synlig i den rette sammenhæng

Som leverandør indenfor VVS, så har du mulighed for at opnå unik eksponering på VVS Danmark, hvor kunderne finder deres lokale VVS-installatør blandt flere end 2.200 autoriserede VVS-firmaer over hele landet. Det kan være i form af bannerannoncer, omfattende produktsider, artikler, videoklip og gerne en forhandlerliste, der henviser til den lokale installatør, der kan levere dine produkter.
 

Få vist dine produkterne på VVS-installatørens hjemmeside 

Foruden VVS Danmark, så står DanaWeb A/S også bag mere end 550 VVS-installatøreres hjemmesider, hvor du ligeledes har mulighed for at blive synlig med dine produkter. Visningen sker i gensidig respekt mellem dig som leverandør og den enkelte installatør. Budskabet til kunderne er klart: Vælg altid en autoriseret VVS-installatør og køb dine VVS-artikler dér, så garantien for produkt og arbejde samles ét sted. Det sikrer, at dine produkter sættes i forbindelse med fagmanden, når der skal laves boligforbedringer.
 
Såfremt du ønsker at vide mere, så kontakt os på telefon 55 55 55 55, via info@vvsdanmark.dk eller udfyld formularen nedenfor.
 
Firmanavn*
Kontaktperson*
E-mail*
Telefon*
Mobil 
Bemærkninger / Spørgsmål