Udskriv indholdet
Sitemap
Inspiration fra branchen


Klik for søgning

Ønsker du som VVS installatør synlighed på vvsdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af VVSDANMARK

Framelding af nyhedsbrevet
Tilmelding til nyhedsbrevet
Få nyheder med jævne mellemrum fra VVS DANMARK.
Du er her: OM OS » Annoncører


Annoncører

Det handler om at være synlig i den rette sammenhæng

Som leverandør indenfor VVS, så har du mulighed for at opnå unik eksponering på VVS Danmark, hvor kunderne finder deres lokale VVS-installatør blandt flere end 2.200 autoriserede VVS-firmaer over hele landet. Det kan være i form af bannerannoncer, omfattende produktsider, artikler, videoklip og gerne en forhandlerliste, der henviser til den lokale installatør, der kan levere dine produkter.
 

Få vist dine produkterne på VVS-installatørens hjemmeside 

Foruden VVS Danmark, så står DanaWeb A/S også bag mere end 550 VVS-installatøreres hjemmesider, hvor du ligeledes har mulighed for at blive synlig med dine produkter. Visningen sker i gensidig respekt mellem dig som leverandør og den enkelte installatør. Budskabet til kunderne er klart: Vælg altid en autoriseret VVS-installatør og køb dine VVS-artikler dér, så garantien for produkt og arbejde samles ét sted. Det sikrer, at dine produkter sættes i forbindelse med fagmanden, når der skal laves boligforbedringer.
 
Såfremt du ønsker at vide mere, så kontakt os på telefon 55 55 55 55, via info@vvsdanmark.dk eller udfyld formularen nedenfor.
 
Firmanavn*
Kontaktperson*
E-mail*
Telefon*
Mobil 
Bemærkninger / Spørgsmål